Dit mag je niet vergeten wanneer je gaat kamperen

Kamperen is bij veel Nederlands een erg populaire manier van vakantie vieren. De gezellige sfeer die altijd heerst op een camping zorgt ervoor dat jaarlijks duizenden Nederlanders in een tentje gaan slapen. Door de primitieve levensstijl die je op een camping hebt komen families en vrienden dichter bij elkaar. Er worden veel spelletjes gedaan en avonden lang gekletst voor de tent waardoor het voor veel families met kinderen de vakantie van het jaar is. Toch valt de gehele reis naar de camping toe tot een van de meest stressvolle gebeurtenissen van het jaar. Er moeten zo veel verschillende spullen mee, dat de irritaties snel oplopen. In dit artikel lees je de spullen die je absoluut niet mag vergeten.

Paspoort

Laten we beginnen met iets dat erg logisch klinkt, je paspoort of ander identiteitsbewijs. Het klinkt erg vanzelfsprekend en logisch, toch wordt dit door alle chaos en drukte erg vaak vergeten.

Tent en accessoires

Zonder tent en accessoires geen kamperen. De tent zal door weinig mensen vergeten worden. Wel worden tent accessoires vaak vergeten. Het zijn natuurlijk ook erg veel losse spulletjes. Door bijvoorbeeld vooraf een checklist te maken en deze van boven naar beneden af te vinken weet je zeker dat je niks mist.

Kookgerei

Een gaspitje, een waterkoker, etc. Alles wordt tegenwoordig meegenomen om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Pomp

Een luchtbed met de mond opblazen is helaas onmogelijk. Vergeet dus absoluut geen pomp mee te nemen. Mocht je dit wel vergeten kan je natuurlijk altijd even naar de buurman lopen, zij hebben er vast wel eentje. Misschien is dit ook meteen een goede gelegenheid om de buren beter te leren kennen.

Reisverzekering

Vergeet ook zeker geen reisverzekering af te sluiten wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Als er wat gebeurd wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn.

Add your comment

Onafhankelijk vergelijk

De beste kampeerwinkels hebben wij voor u geselecteerd.

Altijd de beste deal

Of u nou een tent nodig heeft of een slaapzak zoekt. Wij laten u zien bij welke winkel u terecht kunt.

Tevreden gebruikers

Dankzij onze website hebben al veel bezoekers de juiste kampeerwinkel gevonden