Ik ga kamperen en neem mee..

Ieder jaar trekt een grote groep Nederlandse vakantiegangers naar de campings in Zuid-Frankrijk en Spanje. Door het mooie weer wat je hier zeker in de zomermaanden vindt, is het heerlijk vertoeven op de camping! Wat moet je mee op vakantie naar Zuid-Europa? Waar vind ik een handige checklist om mijn koffer of tas in te pakken? Enzovoorts. Tref daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen. Zet je tent bijvoorbeeld een keer in de tuin op, om er zeker van te zijn dat deze compleet is.

 

Tip: sluit vooraf een reisverzekering af! Zo worden de kosten voor het verlies of de diefstal van spullen vergoed tijdens je vakantie.

 

Spullen voor tijdens het kamperen

Kamperen heeft verschillende voordelen! Je hebt aanzienlijk meer vrijheid dan in een hotel, je kunt gaan en staan waar je wilt, je hebt vaak een leuk contact met andere kampeerders, enzovoorts. Er zit echter ook een nadeel aan kamperen: je moet voorbereid zijn op slecht weer. Waar je bij regen in een hotel of een appartement voldoende ruimte hebt om je te vermaken, is dat bij kamperen vaak niet het geval. Zorg dus voor warme kleding, zodat je elders op de camping of in een klein plaatsje in de buurt kunt schuilen.

 

Leuke extra spullen om mee te nemen

Naast de basisbenodigdheden voor een kampeervakantie, zijn er nog verschillende extra spullen die je mee kunt nemen tijdens je reis. Denk bijvoorbeeld aan een houtskool barbecue! In Nederland is het weer vaker niet, dan wel geschikt om te barbecueën. Neem in je vakantie dus de tijd om heerlijk te genieten van gegrild vlees of gegrilde groenten.

 

Ook mag het speelgoed voor de kinderen niet ontbreken. Denk aan speelgoed voor in het water, zoals een balletje of duikringen, speelgoed voor op het strand, enzovoorts. Zo heb je zelf de tijd om heerlijk te genieten van je favoriete boek of serie!

 

Add your comment

Onafhankelijk vergelijk

De beste kampeerwinkels hebben wij voor u geselecteerd.

Altijd de beste deal

Of u nou een tent nodig heeft of een slaapzak zoekt. Wij laten u zien bij welke winkel u terecht kunt.

Tevreden gebruikers

Dankzij onze website hebben al veel bezoekers de juiste kampeerwinkel gevonden